|

Aysal'dan Polat'a sert cevap

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat ve Ünal Aysal'ın arasındaki polemik devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında Ünal Aysal ve yönetimi hakkında açıklamalarda bulunan Polat'a, Aysal'dan yanıt geldi.​

Yeni Şafak
13:47 - 5/01/2016 Salı
Güncelleme: 12:11 - 5/01/2016 Salı
Diğer

Adnan Polat'ın "Ünal Aysal ittire ittire ibra oldu" başlıklı haberi üzerine Aysal cevap hakkını kullandı.



Yeni yüzyılın haberine göre;İşte Ünal Aysal'ın yaptığı açıklama:



"Polat ve diğer muhalefetin organize etmeye çalışıp ittire ittire bir türlü başarılı olamadıkları 28 Mart Genel Kurulu'ndaki ibrayı önleme çalışmalarının, sonunda kimin canını acıttığını, Polat'ın son haftalardaki acıklı feryatlarından anlayabilirsiniz.



Galatasaray'ın baş düşmanlarının desteğiyle her hafta bir başka Fenerbahçe medya ekibinin karşısına yalan yanlış iddia ve ifadelerle çıkması, bir dönem kendisine oy ve destek vermiş bütün G.Saraylılar için tam bir hayal kırıklığıdır.



Medya yoluyla G.Saray'a zarar verme çabalarını önlemek ve de bu çabalara alet olup onunla aynı seviyeye inmemek adına kendisine bir yanıt vermeyeceğim. Zaten en kalıcı ve doğru cevapların spor severlerin vicdanında çoktan oluşmuş olduğuna inanıyorum. Tek beklentim artık G.Saray'ın yakasından düşüp camiamıza daha fazla zarar vermekten vazgeçmesidir. Allah kendisine huzur ve selamet versin."




#futbol
#ünsal aysal
#adnan polat
8 yıl önce