|

Azerbaycanlı Ramil

Geçen sezon sonunda sözleşme imzalamayarak Zenit St. Petersburg'dan ayrılan ve bonservis ücreti olmadan Trabzonspor’a gelen Ramil Sheidaev, bordo-mavili formayı sürekli giyeceği günleri iple çekiyor. Ramil, Azerbaycan asıllı olduğu için yakın çevresine kendisine Rus denilmesinden hoşlanmadığını da belirtiyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/09/2016 среда
Güncelleme: 03:48 - 28/09/2016 среда
Yeni Şafak

Yeni sezonda yeni transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor, bu yönde geleceğe de yatırım yaparken bunların içinde en dikkat çekici isim olarak Ramil Sheidaev geliyor. 1996 doğumlu genç futbolcu Trabzonspor'a geldiğine hiç pişman olmadığını belirterek, büyük hayalleri olduğunu bunu da en iyi şekilde bordo-mavili takımda hayata geçirebileceğine inandığını söyledi.



Bu sezon sadece Serhat Ardahanspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında forma giyen ve 6-0 sona eren karşılaşmada bir de gol atan Ramil, “2020 yılına kadar sözleşmem var. Bu süre gelişimim için yeterli bir süre, fakat ben bu süreyi kısaltarak Trabzonspor'da hem kalıcı olmamın temellerini atmak, hem de sürekli forma giymek istiyorum. Bunun için de çok çalışmam gerektiğini biliyorum” diye konuştu.



Takımda mükemmel bir ortam olduğuna dikkat çeken Ramil, herkesin başarılı olmak için birbirine yardımcı olduğunu belirtip, tam bir aile ortamında olduğunu vurguladı. Rusya Milli Takımı'nın U17, U19 ve U21 alt yaş kategorilerinde forma giyen Ramil'in, kulüpte yakın çevresine Azerbaycan asıllı olduğunu ve kendisine Rus denilmesini istemediği öğrenildi.




#Ramil Sheidaev
#Trabzonspor
8 лет назад