|

Azeri muhabirden Mourinho'ya Mkhitaryan sorusu

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında konuşan Mourinho'ya Azeri bir muhabir tarafından "Mkhitaryan'ı takımdan gönderecek misiniz?" şeklinde bir soru soruldu.

Yeni Şafak
23:31 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:36 - 4/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçı yorumladı.
Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçı yorumladı.

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçı yorumladı. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'nin oyununu övdüğü basın toplantısında Azeri bir muhabirden aldığı soru ise en dikkat çeken an oldu. Çünkü sorulan soru, Ermeni futbolcunun Mkhitaryan'ın takımdan gönderilmesiyle alakalıydı...



Mourinho kendisine sorulan Mkhitaryan'ı takımdan gönderecek misiniz sorusuna, 'Mkhitaryan'ı takımdan göndermeyi düşünmüyorum. Ama daha iyi olması gerekiyor, bu kadar basit.' şeklinde bir yanıt verdi. Azeri muhabirin Ermeni bir futbolcuyla ilgili sorduğu bu soru, dış basında büyük yankı uyandırdı.



Mourinho'nun diğer açıklamaları;



  • "İç sahada 5-6 golle kazanmayı hak etmiştik, bugün de kaybetmeyi hak ettik. Fenerbahçe bu akşam her şeyini ortaya koydu. Oynayabilecekleri en iyi futbolu oynadılar. Biz kötü başladık, konsantre olamadık. Fenerbahçe ise çok rahattı. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finali oynuyor gibiydi. Biz ise yaz döneminde bir hazırlık maçı oynuyor gibiydik. Attığım gol için Allah'a şükrediyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum, harika destekleri için. Onlardan ricam, yanımızda olsunlar."



Carragher'dan Garry Neville'a 'Sow'lu cevap





#Fenerbahçe
#Mourinho
#Manchester United
8 yıl önce