|

Aziz Yıldırım dünyaca ünlü teknik adamla anlaşmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın altyapı için Hollandalı dünyaca ünlü bir teknik direktörle anlaştığı ve imzaların atıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:00 - 30/03/2018 пятница
Güncelleme: 15:34 - 30/03/2018 пятница
Diğer
Fenerbahçe Başkanlığı Aziz Yıldırım ile Ali Koç yarışacak.
Fenerbahçe Başkanlığı Aziz Yıldırım ile Ali Koç yarışacak.

Haziran ayındaki genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını açıklayan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, futbolla ilgili projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.


Yıldırım'ın projelerinin ne olduğu merak konusu olurken Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok dikkat çeken bir istihbaratı paylaştı. Ok'un aktardığına göre Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü bir teknik direktöre imza attırdı.


Senad Ok'un açıklamalarının o bölümü şöyle;

"İki aday da altyapıya yönelmiş durumda"
  • "Fenerbahçe'de oyuncu transferi için kulübün sıfır zararla kapatması gerekiyor. Mevcut durumda 10 milyon euro zarar gözüküyor. Artan döviz kuru da bu rakamı değiştirebilir. Fenerbahçe kulübü bu konuyla ilgili UEFA'ya gitti ve görüşme yaptı. Bu mevcut tabloda ne Aziz Yıldırım ne de Ali Koç'un yıldız transfer yapması zor. İki adayda altyapıya yönelmiş durumda. İlk kez bir seçim yarışında altyapı çalışması yapılıyor. Ali Koç'un açıklamalarına baktığımızda uzun vadeli planlar ve Barcelona Kulübü'nün altyapısıyla yapılacak bir iş birliği ama bu kısa vadede değil uzun vadede."


"Altyapının başına Hollandalı teknik adam"
  • "Aziz Yıldırım'ın da altyapı projesi var. Altyapı sistemi tamamen değişecek. Bu yabancı bir isim olacak. Dünyaca ünlü teknik adam ile imzaların atıldığı ve İstanbul'a geldiği öğrenildi. 8-9 tane sahanın ve yeni sezona yetişmesi için çaba gösterdikleri belli oldu. Bu ismi sadece Şekip Bey ve Aziz Yıldırım biliyormuş. Bu ismin Hollandalı bir futbol adamımın olduğu belirtiliyor. Bu dünyaca ünlü isim tamamen altyapı ile ilgilenecek. Bu çerçevede Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun."



#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
6 лет назад