|

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'de görev yapmayacağım

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli kulüpte bir daha görev almayacağını açıkladı. Yıldırım ayrıca FB TV'ye de bir sitemde bulundu.

Haber Merkezi
12:53 - 27/05/2019 Pazartesi
Güncelleme: 13:29 - 27/05/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım.
Aziz Yıldırım.

"Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddia edilen eski emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Cezaevi'nin karşısında görülen duruşmada Fenerbahçe Kulübü Yöneticileri ve eski Başkan Aziz Yıldırım da izleyici olarak yer aldı.

Duruşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, şu açıklamayı yaptı;

"FETÖ hala bitmemiştir"
  • "Ben 2013 yılında 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz."

"Bir daha yönetici olarak görev almayacağım"

  • "Üst kimliğimiz Fenerbahçe’dir. Birliğinizi bozmayın, bölünmeyin. Ne Aziz Yıldırım’cı olun ne Ali Koç’çu ne de başka bir şey. Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yönetici olarak yer almayacağım ama hayatımı verdiğim bir kulübe küsmem, darılmam mümkün olamaz. Yönetimde kim olursa olsun Fenerbahçe için hepimiz destek olacağız. Eğer Fenerbahçe bölünme yaşarsa bizi çok kötü günler bekler."
"Doğum günümü bile kutlamadılar"

  • "Bugün Fenerbahçe TV’yi burada gördüm, mutlu oldum. Ama FB TV bir doğum günümü bile kutlamıyor. Orayı ben kurdum, acıları ben çektim. En büyük paydamız Fenerbahçe olmalı. Böyle olmazsa elimizden Fenerbahçelilik gider."

#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
5 yıl önce