|

Aziz Yıldırım istifa etti

Yıldırım, "Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı diye yorum yapamıyor. Ben de bugünden itibaren Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak." dedi.

Cihan
00:00 - 6/12/2009 Pazar
Güncelleme: 10:05 - 6/12/2009 Pazar
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım istifa etti
Aziz Yıldırım istifa etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehir'de tarihi mekanları gezerken gazetecilerin kendisini tahrik ettiğini, hakemlerin de işlerini iyi yapmadığını söyledi.


Hakkında yalan yanlış haberler yapıldığını ifade eden Yıldırım, "Bu, Aziz Yıldırım'ı yıpratma kampanyasıdır." diyerek, hakkında yazılan çizilen yalan haberler için gerekli yerlere başvuracağını söyledi.


Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı bitiminden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, gazetecilere ve hakemlere sert tepki gösterdi. Maç öncesi Eskişehir'de tarihi mekanları gezerken gazetecilerin kendisini tahrik ettiğini, istememesine rağmen özel yaşamına girilmeye çalışıldığını dile getiren Yıldırım, "Durmadan hakkımda yalan yanlış haberler yapılıyor. Bu, Aziz Yıldırım'ı yıpratma kampanyasıdır. Hakkımda yazılan çizilen yalan haberler için gerekli yerlere başvuracağım. Herkes doğruyu yazsın." ifadesini kullandı.

Hakem camiasının da ortamı, ortalığı karıştırdığını ileri süren Yıldırım, "Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı diye yorum yapamıyor. Ben de bugünden itibaren Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak. Kimse 'Bu hakemlerle devam edeceğiz' demesin. Biz etmeyeceğiz. Hakemler oyuncuların moralini bozuyor. Yan hakemler zaten göstermelik yapıyor. Fenerbahçe için çalışacağım. Türk futbolu bu şekilde bir yere gitmez. Federasyona sesleniyorum; akıllarını başlarına alsınlar.' şeklinde konuştu.

14 yıl önce