|

'Aziz Yıldırım'ı niye seveyim?'

Katar'ın Umm Salal SC takımını çalıştıran Bülent Uygun, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili oldukça sert ifadeler kulandı.

Yeni Şafak
09:46 - 10/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:02 - 10/09/2015 Perşembe
Diğer

Bülent Uygun, 'Ben varken Fenerbahçe'ye asla gelemez diyen bir adamı niye seveyim ki' dedi. Fanatik'e konuşan Bülent Uygun'un açıklamalarından önemli noktalar şöyle:



'Vefa onlar için bir semt'

Fenerbahçe başkanları egoları için oraya gelirler. Vefa onlar için bir semt, Fenerbahçe taraftarı da onların neferidir. Aziz Yıldırım'a kumpas kurdular, karargah örgütüne bile soktular, askeri, medyayı, din alimlerini ve spor kulüplerini birbirine düşürüp ülkeyi kaosa sürükleyip darbe yapacaklardı. Tarihteki en tehlikeli darbeyi Türk milleti, Fenerbahçe taraftarı ve Cumhurbaşkanımız önledi.



'Onun yüzünden hapis yattım'


“Aziz Yıldırım'ı sevmem dememin sebebi ona yapılan kumpas yüzünden biz de hapis yattık ve 8 ay cezaevinde kaldım onun yüzünden. Ama o benim en mutlu günüme gelmedi. Böyle bir insanı niye seveyim? İnsan en azından bir yöneticisini yollardı ama ne dost ne arkadaşlık onun için önemli bir şey değil. Sivasspor'u çalıştırırken faul sonrası yedek kulübesinin camlarını sinirden kırınca, 'Ben varken Fenerbahçe'ye asla gelemez' diyen bir adamı niye seveyim ki."



#bülent uygun
#aziz yıldırım
#fenerbahçe
9 yıl önce