|

Babel'in yerine Kevin N’Koudou

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Tottenham’ın sol kanat oyuncusu Georges-Kevin N’Koudou ismi öne sürüldü. Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Équipe’in iddiasına göre, siyah-beyazlılar, Babel’in boşluğunu 23 yaşındaki oyuncu ile doldurmak istiyor.

Yeni Şafak
04:00 - 21/01/2019 Monday
Güncelleme: 03:04 - 21/01/2019 Monday
Yeni Şafak
Georges-Kevin N’Koudou
Georges-Kevin N’Koudou

Kanat oyuncusu arayışlarına devam eden Beşiktaş’ta gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlılar için İngiltee Premier Lig ekiplerinden Tottenham’dan Georges-Kevin N’Koudou iddiası ortaya atıldı.

Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Équipe’in iddiasına göre, Babel’in boşluğunu doldurmak için arayışlarda olan Beşiktaş’ta transfer listesine N’Koudou da girdi. Ryan Babel’i 2 milyon Euro karşılığında Fulham’a gönderen Beşiktaş’ın, Tottenham forması giyen 23 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladığı kaydedildi. Kiralık formülünü masaya yatıran ve resmi teklifini yapan Beşiktaş’ın bu transferi noktalayabileceği kaydedildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Tottenham’da Mauricio Pochettino’nun kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan N’Koudou’nun Galatasaray ve Fenerbahçe’ye de önerildiği iddia ediliyordu. Fransız basını ise Beşiktaş’ın resmi teklif yaptığını belirtti. 2016-2017 sezonunun başında Marsilya’dan 11 milyon Euro karşılığında Tottenham’a transfer olan Frasız futbolcu, geçen sezonun devre arasında Burnley’de kiralık oynamıştı.

  • Bu sezon Premier Lig’de forma giyemeyen 23 yaşındaki oyuncu, İngiltere Lig Kupası’nda 27 dakika süre aldı. Babel’in ayrılığının ardından, teknik ekibin raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş yönetimi, Qauresma’ya gelebilecek teklifleri de düşünerek, N’Koudou transferini netleştirmek istiyor. Öte yandan sağ bekte Gökhan Gönül’e alternatif bir oyuncu da bakan Beşiktaş, Sivasspor’dan Douglas konusundaki çalışmalarını da sürdürüyor.
#Kevin N’Koudou
#Babel
#Beşiktaş
5 years ago