|

Balic: Fenerbahçe'nin bu kadrosu kümede kalabilir

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Elvir Balic, sarı-lacivertli takımın kötü bir dönemden geçtiğini belirterek, "Fenerbahçe'de bu oyuncularla hangi hoca gelirse gelsin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosu ancak kümede kalabilir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:56 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:17 - 28/11/2018 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe Avrupa'da 113. maçına Dinamo Zagreb karşısında çıkacak.
Fenerbahçe Avrupa'da 113. maçına Dinamo Zagreb karşısında çıkacak.

Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Real Madrid gibi önemli kulüplerde forma giyen Elvir Balic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boşnak eski futbolcu, Radyospor'a yaptığı konuşmada sarı-lacivertli takımla ilgili şu ifadeleri kullandı:
  • Fenerbahçe'nin bu kadar kötü hale geleceğini düşünmüyordum. Büyük takımda oynamak o kadar kolaylaştı ki herkes büyük takımda oynayabiliyor. Fenerbahçe'nin kalite eksiği var. Fenerbahçe'de bu oyuncularla hangi hoca gelirse gelsin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosu ancak kümede kalabilir.
"Erken giderse çabuk harcanır"

Milli futbolcu Cengiz Ünder'e tavsiyelerde bulunan Balic, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Edin Dzeko ile uzun zamandır görüşmedim. Onu yakından tanıyorum. Bosna'nın son yıllarda gelmiş-geçmiş en iyi futbolcularından birisi. Cengiz Ünder'le aynı takımda. Cengiz çok yetenekli bir oyuncu. Kendisini Karabükspor'da çalışırken takımıma almak istemiştim fakat olmadı. Cengiz her geçen üzerine koyuyor. Cengiz, Roma'da biraz daha kalmalı. Real Madrid'de Barcelona'da çok büyük baskı var. Cengiz Ünder Real Madrid ya da Barcelona'ya erken giderse çok çabuk harcanır. Cengiz, Roma'da birkaç sezon daha oynamalı.
#Cengiz Ünder
#Elvir Balic
#Fenerbahçe
5 yıl önce