|

Balıkesir'de üç transfer birden

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, eski futbolcusu Togolu Lalawele ile Alanyaspor'dan Eren Özen ve Adana Demirspor'dan Yiğitcan Erdoğan ile el sıkıştı.

Yeni Şafak
13:12 - 29/06/2015 Monday
Güncelleme: 10:18 - 29/06/2015 Monday
AA

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İyi bir kadro kurmayı ve tekrar Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini vurgulayan Aktürk, bu çerçevede belirledikleri oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini aktardı.



Eski oyuncuları Ganalı santrfor Kwame Amponsah Karikari'nin yanı sıra Osmanlıspor'dan Ragıp Başdağ, Şanlıurfaspor'da iki sezon forma giydikten sonra Azerbaycan'a giden Alfred Sankoh ve Şanlıurfaspor'un stoperi Hüseyin Tok ile anlaştıklarını hatırlatan Aktürk, şöyle konuştu:


"Karikari, Ragıp ve Sankoh, Balıkesir'e geldi. Bu arkadaşlarımız sağlık kontrolünden geçecek. Eski oyuncularımızdan Lalawele ve kulübüyle de anlaşmaya vardık. O da bir iki gün içinde Balıkesir'de olacak. Alanyaspor'dan orta saha oyuncusu Eren Özen'le de anlaştık. Adana Demirspor'dan Yiğitcan Erdoğan'la görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı, prensip anlaşmasına vardık. O da yarın Balıkesir'e gelerek sağlık kontrolünden geçecek."

#balıkesirspor
#transfer
#Lalawele
#Eren Özen
#Yiğitcan Erdoğan
9 years ago