|

Balıkesirspor'da Gomes tamam

Transfer çalışmalarını sürdüren Balıkesirspor, Portekiz'in Moreirense takımından satın alma opsiyonuyla kiraladığı Vitor Gomes'i Antalya kampına getirdi.

Yeni Şafak
15:11 - 21/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:12 - 21/01/2015 Çarşamba
DHA
Spor
Spor

Bu sezon Moreirense'de 13 maçta forma giyip 3 gol atan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı açıklandı. Fode Mansare, Glynor Plet ve eski Beşiktaşlı Hugo Almeida'yla ilgili transfer haberlerini yalanlayan Başkan Tuna Aktürk, yarın bir transferi daha duyurabileceklerini söyledi.


Ara transferde Gomes'in dışında Hırvat kaleci Vukoviç ve Karşıyaka'dan sol bek Berkan'ı alan Balıkesirspor kaleci Zeki ile yollarını ayırırken, Alanzinho'yu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, Kerem Can'ı Alanyaspor'a sattı. Kırmızı beyazlılar Sinan Uzun'u Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'a, Muhammet Aran'ı Gölcükspor'a, Enes Bilgiç ve Hilmican Kaplan'ı Ayvalıkgücü'ne, Cihat Kahraman'ı Kırıkhanspor'a, Muharrem Tunay Meral ve Mehmet Yasin Çalışkan'ı ise İstanbul Güngörenspor'e kiraladı. Murat Gürbüzerol ise Boluspor'la söz kesti

#Vitor Gomes
#Balıkesirspor
#Vukoviç
9 yıl önce