|

Banega gemileri yaktı

Uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde yer alan Arjantinli oyuncu Ever Banega, takımdaki orta saha oyuncu sayısının 5’e çıkmasıyla Sevilla’dan ayrılmaya karar verdi. Daha önce Banega ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılar bir kez daha İspanya’ya gidecek.

Haber Merkezi
04:00 - 25/07/2019 Perşembe
Güncelleme: 00:14 - 25/07/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Arjantinli oyuncu Ever Banega
Arjantinli oyuncu Ever Banega

Galatasaray, Sevilla ile Ever Banega’nın transferi için pazarlıklarını sürdürürken, transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fernando, Joan Jordan ve Oliver Torres’in ardından İspanyol ekibi Guanghzou Evergrande kulübünden Gudelj’i de kadrosuna kattı. Böylelikle Sevilla’nın merkez orta sahasında 5 futbolcu oldu. Sevilla’nın bu şekilde Banega’nın gidişine izin verebileceği öğrenildi.

Sevilla’nın art arda yaptığı orta saha takviyelerinin ardından Galatasaray’a gitmek istediğini dile getiren Banega’ya izin vermesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Arjantinli futbolcuya Arap kulüplerinden de talip olduğu belirtildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Sevilla orta sahaya transfer yapsa da Banega’yı gelecek sezon planları içerisinde görüyor.

Buna rağmen Galatasaray’ın oyuncuya cazip bir teklif yaptığı belirtildi. Eldesmarque’de yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar dışında bir Arap kulübü de Arjantinli futbolcuya talip oldu. Sevilla, cazip bir teklif gelmesi halinde transfere onay vermeyi düşünse de tekliflere olumlu bakmıyor.

FALCAO BİTMEDİ, DİAGNE’YE 8 TEKLİF VAR

Diğer yandan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne’nin transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor’a konuşan Albayrak, Falcao ile temaslarının olduğunu ancak henüz bitmiş birşeyin olmadığını söyledi. Diagne’nin transfer durumunu da değerlendiren Albayrak, “Tek hedefimiz Diagne’yi satmak. Diagne için 8 teklif bulunuyor” dedi.

#Galatasaray
#Arjantin
#Ever Banega
5 yıl önce