|

Barça'dan ayrılmak istiyor

Barcelona'nın kalecisi Marc Andre ter Stegen'in Forma şansı bulamadığı için kulübünden ayrılmak istediği ve Alman kaleciye İngiliz kulüplerinin talip olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
17:31 - 15/03/2016 Salı
Güncelleme: 15:40 - 15/03/2016 Salı
Diğer

La Liga ekiplerinden Barcelona kalecisi Marc Andre ter Stegen, fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Katalan devinden ayrılmayı düşündüğü öne sürüldü.



Sporcope'un haberine göre; 2014 yılında Borussia Monchengladbach'tan transfer edilen Alman eldiven, Claudio Bravo'nun gerisinde kaldı ve ağırlıklı olarak Şampiyonlar Ligi ile Kral Kupası'nda forma giyebiliyor. Bu durumdan şikayetçi olan ve ikinci kaleci olarak kalmak istemeyen 23 yaşındaki eldiven, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmayı düşünüyor. İspanyol basınının iddiasına göre, Katalan ekibini kafasında bitiren Stegen, teklifleri dahi dinlemeye başladı.



Barcelona ile 2019 yılına kadar sözleşmesi devam eden Marc Andre ter Stegen ile Premier Lig devleri Liverpool, Manchester United ve Manchester City'nin ilgilendiği konuşuluyor.



Bu sezon Barcelona forması altında 19 maça çıkan Alman file bekçisi, toplamda 5 maçta kalesini gole kapatırken 23 gol yedi.







#marc andre ter stegen
#barcelona
8 yıl önce