|

Barcelona vaadi Gökhan Gönül'ün kafasını karıştırdı

Önce takımdan ayrıldığını açıklayan daha sonra yönetime dönmek istediğini belirten Gökhan Gönül, sarı-lacivertli kulüpten ek süre isteyince yönetimin tepkisiyle karşılaştı. Mili futbolcunun ek süre istemesinin nedeni olarak menajerinden gelen bir haber olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
12:30 - 15/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 15/06/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül bilmecesi...
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül bilmecesi...

Fenerbahçe'de kaldığını açıklaması beklenen Gökhan Gönül'ün, son dakikada rota değiştirdiği bildirildi.



Ntv Spor'da yer alan habere görr; geçtiğimiz hafta sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını açıklayan Gökhan Gönül, önceki gün Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım'ı arayarak takımda kalmak istediğini bildirdi. Bu gelişme üzerine yönetimin beklentisi Gökhan'ın yaptığı ayrılık açıklaması üzerine yeni bir özür açıklaması yaparak kalması yönündeydi. Ancak deneyimli futbolcu, bu gelişmelerin ardından yönetimden bir ek süre daha istedi. Bu istek yönetimin tepkisini çekerken Gökhan'ın takıma dönüş ihtimali yeniden zayıfladı.



Menajerinden gelen haber kafasını karıştırdı

Gökhan daha önce menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla Beşiktaş ile el sıkışmıştı. Ancak menajer Bulut'un milli futbolcuya Barcelona'nın da aralarında bulunduğu üst düzey bir Avrupa kulübü vaadiyle gelmesi Gökhan'ın kafasını karıştırdı. Deneyimli futbolcunun ek süre talebi de buradan kaynaklandı. Süreçten dolayı büyük stres yaşayan Gökhan, dün milli takım antrenmanını yarıda bıraktı.

















#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
#Barcelona
8 yıl önce