|

Barcelona'da sallantı devam ediyor: Ronaldo ile aynı takımda oynayacak

Barcelona'da, Messi ile başlayan kriz büyüyerek devam ediyor. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmak istemesiyle çalkalanan La Liga'da Katalan ekibinin bir diğer yıldızı Luis Suarez'den de sürpriz bir adım geldi. Uruguaylı golcü İtalyan devi ile her konuda anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde.

10:07 - 2/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 2/09/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Luis Suarez ve Lionel Messi, golden sonra sevinçlerini yaşıyor.
Luis Suarez ve Lionel Messi, golden sonra sevinçlerini yaşıyor.

Barcelona'da Bayern Münih karşısında alınan 8-2'lik mağlubiyetle başlayan sallantı Lionel Messi'nin takımdan gitmek istemesiyle devam etmişti. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmak istemesi La Liga yönetimini harekete geçirmiş ve Messi'nin 700 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin uygulanmasını istemişti.

La Liga değer kaybediyor
  • 2 sezon önce Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmasıyla dünya çapında La Liga'nın izlenmesinde büyük bir düşüş görülmüştü. La Liga yönetimi Lionel Messi'yi de kaybetmemek için
    'nın tarafında yer alıyor. Öyle ki yönetim Lionel Messi'den 700 milyon euro'yu Barcelona'ya ödemesine karar vermişti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Yeni bir macera başlıyor... #LionelMessi #ManchesterUnited

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bir yıldız daha kayıyor

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Barcelona'da sürpriz bir hamle daha geldi. Di Marzio'nun haberine göre Katalan ekibinin golcü oyuncusu Luis Suarez, İtalyan devi Juventus ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde resmi anlaşmaların yapılması beklenirken, Katalan ekibi takımdan ayrılanların yerine nasıl takviyeler yapacağı da merak konusu.


#Lionel Messi
#Luis Suarez
4 yıl önce