|

Barcelona'da PEDRO milli kahraman!

Barcelona, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanan UEFA Süper Kupa maçında, normal süresi 4-4 biten mücadelede Sevilla'yı uzatmalarda 5-4 mağlup ederek kupayı kaldırırken, Katalan ekibine attığı golle kupayı kazandıran Pedro 'milli kahraman' ilan edildi.

Yeni Şafak
04:00 - 13/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 01:16 - 13/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Messi'nin attığı iki frikik golüne rağmen İspanyol basınında manşetleri galibiyet golünün sahibi Pedro süsledi. Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Manchester United ile anlaşmak üzere olan Pedro ve Barcelona için methiyeler dizildi.


El Mundo Deportivo: “Ne büyüksün Pedro. Tiflis kahramanı. Pedro omuzlarında 20 kupa kazanmanın onuru ile takımdan ayrılacak.”


Marca: “Süper kahramanın adı Pedro. İki dev takımın ortaya koyduğu futbolu tüm dünya zevkle izledi.”



Sport: "Teşekkürler Pedro. Süper Şampiyonlar.”


AS: “Süper Final. Sevilla en az Barcelona kadar kupayı hak etti.”


Barcelona taraftarları, "Pedro bizi bırakma" sloganları atarak İspanyol futbolcunun Manchester United'a transfer olmasına karşı çıktı.



Pedro: Sorun para değil

Süper Kupa finali sonrası konuşan Pedro Rodriguez, Barcelona'dan ayrılmak isteyip istemediğine ilişkin soruya, "Ayrılmak istemiyorum. Ama karışık bir durum var. Sorun para değil, maçlarda aldığım sürenin azlığı" cevabını verdi. Barcelona formasıyla geçen sezon 50 maçta forma giymesine rağmen genelde son dakikalarda oyuna alınan 28 yaşındaki yıldız, 11 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.



Arda'nın Barça'da ilk kupası






FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza nedeniyle Ocak ayına kadar resmi karşılaşmalarda oynayama-


yacak Arda Turan, UEFA Süper Kupa şampiyonluğunu takımla beraber yaşadı. Kafileyle birlikte Tiflis'e giden, maçı tribünden izleyen Arda, soyunma odasında arkadaşlarını kutladı; kupa ve madalyayla poz verdi.



Messi, Ronaldo'yu yakaladı


Sevilla'ya iki gol atan Messi, UEFA organizasyonlarında 80. golünü kaydetti; Cristiano Ronaldo'nun rekorunu egale etti.




#Süper Kupa
#Pedro
#Sevilla
#arda turan
#El Mundo Deportivo
9 yıl önce