|

Başakşehir-Galatasaray: 1-1

Lider Başakşehir sahasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı ve sarı-kırmızılı takımla arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

Haber Merkezi
20:55 - 15/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:10 - 15/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Caiçara ile Rodrigues'in mücadelesi.
Caiçara ile Rodrigues'in mücadelesi.
Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede lider Medipol Başakşehir evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir 18. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada Galatasaray kalesinde ikinci gol fırsatları yakalayan Başakşehir bunları değerlendiremezken dakikalar 30'u gösterdiğinde sarı kırmızılılar Ndiaye'nin ceza sahasının içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı ve topun başına geçen Eren Derdiyok attığı golle maça 1-1'lik eşitliği getirdi

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Galatasaray etklili başlarken sarı kırmızılılar Eren Derdiyok ile rakip kalede etkili oldu ancak aradıkları golü bulamadılar. Başakşehir de Edin Visca ve ikinci yarıda Riad Bajic'in yerine oyuna giren Adebayor ile Galatasaray kalesinde tehlikeli oldu.

Başakşehir mücadelenin son bolümünde Galatasaray kalesinde etkinliğini arttırıken özellikle İrfan Can ve Caiçara ile Muslera'ya zor anlar yaşattı ancak Uruguaylı kaleci son bölümde kalesini gole kapattı ve takımının sahadan puanla ayrılmasını sağladı.



#Galatasaray
#Başakşehir
#Süper Lig
5 yıl önce