|

Başakşehir'e Konya'da soğuk duş

Süper Lig’in 32. haftasında lider Başakşehir karşılaşmanın hemen başında öne geçmesine rağmen deplasmanda Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Aynı saatte başlayan diğer karşılaşmada Trabzonspor deplasmanda Denizlispor'a 2-1 kaybetti. Ligin bitimine son 2 hafta kala lider Başakşehir ile ikinci sıradaki Trabzonspor arasında 4 puan fark bulunuyor.

Haber Merkezi
19:04 - 13/07/2020 Pazartesi
Güncelleme: 23:37 - 13/07/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Konyasporlu oyuncuların gol sevinci
Konyasporlu oyuncuların gol sevinci

Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Hem ligin zirvesi için hem de küme düşme potası için son derece kritik olan mücadeleyi Konyaspor 4-3 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 20. ve 45. dakikalarda Miya, 27. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 85. dakikada Skubic kaydetti. Başakşehir'in gollerini ise 3. dakikada penaltıdan Visca, 70. dakikada Demba Ba ve 77. dakikada Elia attı.

Bu sonucun ardından Başakşehir 66 puanda kalırken, Konyaspor ise 33 puana yükseldi. Gelecek hafta Başakşehir sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Konyaspor ise deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak.

Seri sona erdi

Süper Lig’in 32. haftasında Başakşehir, deplasmanda Konyaspor’a 4-3 mağlup oldu. Şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan yitiren turuncu-lacivertlilerde aynı zamanda bu mağlubiyetle ligdeki 12 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. 19. haftada Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettiği müsabakadan sonra çıktığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Okan Buruk’un takımı, uzun bir aradan sonra yenilgiyle tanışmış oldu. Başakşehir, bunun yanında bu sezon ilk defa bir maçta kalesinde dört gol gördü.



#Konyaspor
#Başakşehir
4 yıl önce