|

Başiktaş'ta iki aday: Ochoa veya Berisha

Başkan Fikret Orman'dan kaleci isteyen tecrübeli teknik adam, daha önce yönetimin listesinde olan Laziolu Berisha ve Malagalı Ochoa'ya sıcak baktığını belirtti. Yönetim, bu iki isim için temaslara başladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:36 - 6/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta bu sezon transfer bitmek bilmeyecek. Sezon başında planladığı gibi stopere, kanada, forvete takviyeleri gerçekleştiren, Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlığı sonrası ön liberoya da transfer düşünen siyah-beyazlılar, listeye kaleciyi de ekledi. Göreve başladığı ilk gün elindeki kalecileri yurt dışı kamplarında denemek istediğini söyleyen teknik direktör Şenol Güneş, Avusturya kampının ardından Başkan Fikret Orman'dan kaleci transferi istedi. Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Günay Güvenç'in performanslarını yeterli bulmayan tecrübeli teknik adamın yabancı kaleciye yeşil ışık yaktığı öğrenildi.



Şenol Güneş, sezon başında kendisine teklif edilen iki ismi yeniden gündemine aldı. Beşiktaş yönetiminin listesindeki ilk iki isim Lazio'nun Arnavut kalecisi Etrit Berisha ve Dünya Kupası'ndaki performansıyla Avrupalı devlerin dikkatini çeken Malaga'nın Meksikalı eldiveni Guillermo Ochoa. Lazio Berisha için 3, Malaga da Ochoa için 4 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.



2. haftadaki Trabzonspor maçı Olimpiyat'ta

Son 2 sezondur stat inşaatı nedeniyle maçlarını başka statlarda oynayan Beşiktaş, ligin ikinci haftasında iç sahada oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasını Olimpiyat Stadı'nda oynamaya karar verdi. Avrupa maçlarını ve derbileri Olimpiyat'ta oynaması beklenen siyah-beyazlılarda bir heyet, sezon başında tadilata alınan ve altyapısıyla çimleri tamamen değiştirilen stadı inceledi; yönetim ve teknik heyete maç oynanması için herhangi bir sorun bulunmadığını rapor etti.



Gökhan İnler Schalke'de


Beşiktaş'ın ön libero transferinde Ozan Tufan ile birlikte listesinde bulunan Gökhan İnler, elden kaçtı. Yıldız futbolcu, Almanya 1. Lig takımlarından Schalke 04 ile 2018 yılına kadar anlaşma imzaladı.İtalyan Napoli takımında top koşturan 31 yaşındaki futbolcu için Schalke'nin 7 milyon Euro ödediği öğrenildi. Gökhan İnler'in bu transferden ne kadar ücret alacağı açıklanmadı. Anlaşmanın ardından açıklamada bulunan İnler, "Aradığım takımı buldum. Başarılı olmak için çalışacağım" dedi.





#Beşiktaş
#Ochoa
#Berisha
#Ozan Tufan
#Gökhan İnler
9 yıl önce