|

Başkanın gönlündeki golcü Louis Saha

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin alınması yönünde rapor verdiği Louis Saha için Başkan Yıldırım Demirören'in İngiliz kulübüyle görüşmelerde bulunduğu öğrenildi

Engin Albayrak
00:00 - 22/05/2010 Cumartesi
Güncelleme: 00:33 - 22/05/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Başkanın gönlündeki golcü Louis Saha
Başkanın gönlündeki golcü Louis Saha

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ta yönetimin Louis Saha'yı yeniden gündemine aldığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in geçen yıl da Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Everton'ın Fransız yıldızı Louis Saha'yı siyah-beyazlı ekibe kazandırarak uzun zamandır taraftarların beklediği yıldız futbolcu özlemine son vermek istediği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile İtalya'ya oradan da İngiltere'ye geçen başkan Demirören'in yıldız oyuncunun transferi için Evertonlu yöneticilerle görüştüğü öğrenildi. Saha'ya teknik direktör Mustafa Denizli'nin de yeşil ışık yaktığı belirtildi.

EVERTON SATMAK İSTİYOR

Everton Kulübü 2012 yılında sözleşmesi bitecek futbolcusunu satmak istiyor. Geçen sezonu 13 golle tamamlayan 7 Ağustos 1978 Paris doğumlu, 1.85 boyundaki Saha, sırasıyla Fransa'nın Metz, İngiltere'nin Newcastle United (kiralık), Fulham, Manchester United ve Everton takımlarında forma giydi. Saha, 18 kez giydiği Fransa Milli Takımı forması altında 4 gole imza attı.

14 yıl önce