|

Bastian Schweinsteiger'ın yeni adresi netleşiyor

Premier Lig takımlarından Manchester United'da oynayan ve sezon başında kadro dışı kalan Bastian Schweinsteiger devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
17:01 - 6/11/2016 الأحد
Güncelleme: 14:13 - 6/11/2016 الأحد
Yeni Şafak
 Schweinsteiger ve Podolski, 2014 yılında kazanılan Dünya Kupası'nı kutluyor.
Schweinsteiger ve Podolski, 2014 yılında kazanılan Dünya Kupası'nı kutluyor.

Almanya futbolunun yetiştirdiği en iyi orta saha oyuncularından biri olan Bastian Schweinsteiger, Manchester United'da kabus gibi günler yaşıyor. İngiliz ekibine transferinden sonra yaşadığı sakatlıklar ve bu sezon da Mourinho'nun sistemine uygun olmaması sebebiyle kadro dışı kalan futbolcu, devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı.



İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre; Alman futbolcunun devre arasında Everton'a imza atabileceği belirtildi. Yıldız ismin Manchester United'da forma giymesinin çok zor olduğunun altı çizilirken Schweinsteiger'ın Everton menajeri Ronald Koeman'la da görüştüğü iddia edildi.



Bastian Schweinsteiger, 2015 yılında Van Gaal'ın isteğiyle Bayern Münih'ten 9 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Alman futbolcu, Premier Lig'de toplam 18 maça çıkarken bu mücadelelerde 1 gol atmış, 1 de asist yapabilmişti.













#Schweinsteiger
#Manchester United
#Everton
٪d سنوات قبل