|

'Bay Yarışma'nın önü açık

Türk izleyicilerin 'İskoçyalı' filmiyle tanıdığı ünlü aktör Christopher Lambert, Türkiye'de çekeceği iki filmi için Kenan Işık'a rol teklif etti. Kim 500 Milyar'ın sunucusu, şimdilerde bu teklifi düşünüyor.

.
00:00 - 10/06/2001 Pazar
Güncelleme: 16:13 - 7/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Bay Yarışma'nın önü açık
'Bay Yarışma'nın önü açık

Ünlü Highlander (İskoçyalı) serisiyle dünya çapında ünlenen ve The Sicilian (Sicilyalı), The Hunted (Avcı), Nirvana ve Mortal Kombat filmleriyle sinema kariyerini sağlamlaştıran başarılı aktör Christopher Lambert, Türkiye'de çekeceği iki filmi için Kenan Işık'a rol teklifinde bulundu. Bilim-kurgu ve mitolojik öykülerdeki rollerde gösterdiği performansla zihinlere kazınan karakter oyuncusu Lambert, show TV'de yayınlanan Kim 500 Milyar İster'in sunucusu, sevilen dizi Dadı'nın Ömer Bey'i tiyatrocu Kenan Işık'a filmlerinde rol almasını teklif etti.

Önceki akşam davet üzerine Christopher Lambert ile tanışmak için bir yemekte buluştuklarını belirten Kenan Işık, teklif edilen film ve rolle ilgili henüz netleşmiş bir bilginin olmadığını kaydetti. Senaryonun Türkçeleştirildikten sonra kendisine iletileceğini ve Perşembe günü görüşeceklerini kaydeden Işık, "Şu anda hangi rolü teklif ettikleri ve filmin ne zaman çekileceği noktasında bir bilgim yok. Bunlar ilerleyen günlerde netleşecek" dedi.

SEYRİ ŞAHANESeyri Şahane

Kırca bir numaraydı

Meclis'te gecenin bir yarısı yasalaştırılan RTÜK Tasarısı'nın içine tıkıştırılan internet, Siyaset Meydanı'nın bu haftaki konusuydu. Programda internetin uluslararası bir platform olduğu ve bu yasanın fiili olarak uygulanamayacağı hemen bütün konuşmacılar tarafından vurgulandı ve bu anlayışın antidemokratik bir yaklaşım olduğu belirtildi. Ali Kırca'yı son zamanların en önemli gündem maddesi sayabileceğimiz, internetin Basın Kanunu'na dahil edilmesi ve bunun zararlı sonuçlarını merceğe aldığı için kutlamak gerek.

Kaçakçıların çözülmeyen sırrı

İnanılmaz boyutlara ulaşan bir uyuşturucu kaçakçılığını konu alan filmde, peşpeşe öldürülen çete üyeleri ve ortadan kaybolan milyonlarca doların peşine düşen bir polisin hikayesi anlatılıyor.

20:50/brt

Emlak piyasası mercek altında

Seyfullah Türksoy'un sunduğu Ekonomi Vizyon'da ilginç dosyalar yeralıyor. Programda, yaşanan krizle birlikte sekteye uğrayan emlak piyasası mercek altına alınıyor. Uzmanların görüşleriyle emlak piyasasındaki beklentilerin ekrana getirileceği programda, her hafta olduğu gibi ekrana bir başarı öyküsü getirmeye devam ediliyor.

19.00/Kanal 7

23 yıl önce