|

Bayern Münih'ten Bozüyük'e transfer

Almanya'nın Bayern Münih takımı alt yapısında forma giyen 15 yaşındaki Berkan Gür, ailesinin Almanya'dan Bilecik’in Bozüyük ilçesine taşınması sonrasında Güneşspor Kulübü'ne transfer oldu.

Yeni Şafak
19:28 - 21/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:31 - 21/02/2015 Cumartesi
IHA

6 yıl Bayern Münih alt yapısında forma giyen Berkan Gür, burada bir çok madalya kazandı. Son olarak İsviçre'deki şampiyonalarda milli takımı temsilen katıldığı turnuvada madalya kazanan, yetenekleri ile adından söz ettiren Berkan Gür'ün Bozüyük'e taşınmasıyla birlikte Güneşspor kulübü yönetimi hemen devreye girerek transferi gerçekleşti.


Güneşspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Alt yapımızı genişletmek, çoğaltmak ve kuvvetlendirmek istiyoruz. Bu bağlamda ilçemize taşınan Berkan kardeşimiz ile bir araya gelerek Güneşspor Kulübü'müze transferini gerçekleştirdik. Burada güzel ve başarılı bir birliktelik geçireceğimize inanıyorum. A takım olarak üst liglerde yer almak ve ilimizi temsil etmek istiyoruz. Güneşspor Kulübü olarak ahlaklı, terbiyeli, diplomalı, derslerinde başarılı ve profesyonel lisanslı sporcular yetiştirmek istiyoruz. İnşallah başarılı olacağız."

#Bayern Münih
#Bozüyük Güneşspor
#Amatör Futbol
#Berkan Gür
9 yıl önce