|

Bebe, Sidnei ile gurbetçiler birbiriyle

Beşiktaş'ın yeni transferleri antrenmalarda birbirinden ayrılmazken, dışarıda da ayrılmaz ikili oldular. Gurbetçi gençler Veli, Tanju ve Burak da birbirinden ayrılmıyor.

00:00 - 1/07/2011 Cuma
Güncelleme: 03:09 - 1/07/2011 Cuma
Yeni Şafak
Bebe, Sidnei ile gurbetçiler birbiriyle
Bebe, Sidnei ile gurbetçiler birbiriyle

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Bebe ve Sidnei takıma gelir gelmez çabuk ısındılar. Dil problemi olmayan iki Portekizli futbolcu idmanlarda diğer oyuncularla konuşmaması ve sohbetlere katılmaması dikkat çekti. Antrenman dışındaki vakitleri de birlikte geçiren Bebe ve Sidnei'nin tercümanlarıyla birlikte İstanbul'u gezerek tanımaya çalıştığı bildirildi. Aynı şekilde Avusturya vatandaşı olan gurbetçi futbolculardan Veli Kavak ve Tanju Kayhan ile Almanya'dan gelen Burak Kaplan'ın da birlikte hareket etmeleri dikkat çekti. Bu arada dünkü çift kale maçta mavi takım beyaz takımı 6-1 yenerken Tanju 5 gol attı. Diğer maçta Bebe ve Hilbert 2'şer gol attı. Öte yandan idmana gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Beşiktaş'a Bolu'da tesis yeri tahsis ettiklerini açıkladı.


Beşiktaş başkanı olacağım

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve başkan adayı Fikret Orman, “2013 Ocak ayına kadar vaktimiz var. Bu borç beni korkutmuyor. Fedakarlıkla bir gün Beşiktaş başkanlık koltuğuna oturacağım” dedi. Yönetimin transfer icraatlarını eleştiren Orman, “Tabata'ya 8 milyon euro verip 1 milyon euro'ya satıyoruz. Nobre'den kurtulmak için ödenen para altyapıya harcansa neler olur neler. Borçlar artıyor, kaynaklar gidiyor. Bu borçta uyku bile uyunmaz" diye konuştu.


13 yıl önce