|

Beckham sahalara dönüyor

Milan'da kiralık oynadığı dönemde sol ayak aşil tendonu kopan David Beckham, planlanandan 20 gün önce sahalara dönmeye hazırlanıyor.

00:00 - 3/09/2010 Cuma
Güncelleme: 16:14 - 3/09/2010 Cuma
Yeni Şafak
Beckham sahalara dönüyor
Beckham sahalara dönüyor

35 yaşındaki yıldız, Los Angeles Galaxy'nin 11 Eylül'de Columbus Crew'le oynayacağı maçta 15-20 dakikada olsa oynamak istediğini söyledi.


David Beckham'ı, yıldız bir futbolcudan çok bir pazarlama ürünü olarak gören futbolseverlerin sayısı az değildir. Yetenekleri düşünüldüğünde belki Zidane, Messi ya da Cristiano Ronaldo kadar üst düzey bir futbolcu olmasa da Beckham, profesyel yaklaşımıyla saygıyı hak ediyor.


2007 yılında toplam 150 milyon dolarlık bir sözleşme ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan Beckham, milli takımda yeniden forma giymek için maddi fedakarlık yaparak, Milan formasıyla Avrupa'ya dönmüştü. Geçen Mart ayında büyük bir talihsizlik yaşayan İngiliz futbolcunun, Chievo maçında sol ayak aşil tendonu kopmuştu.. Sahalara 1 Ekim'de dönmesi planlanan Beckham, rehabilitasyon döneminde gösterdiği disiplinli çalışma ile bu süreyi erkene çekmeyi başardı.


Los Angeles Galaxy'nin 11 Eylül'de Columbus Crew ile oynayacağı maçta formasına kavuşması beklenen Beckham, sabırsızlandığını gizlemedi. Beckham: “Columbus karşısında kulübede olacağım, 15-20 dakika da olsa oynamayı umuyorum”"dedi.


Sakatlığı nedeniyle 2010 Dünya Kupası'na gitme şansını kaybeden Beckham'ın bundan sonra milli takım forması giymesi de zor görünüyor. İngiltere Milli Takımı Menajeri Fabio Capello, Beckham'ı taraftara veda etmesi için son bir kez takıma alabileceğini ancak bundan sonra resmi maçlarda kadroya girmesinin zor olduğunu söylemişti.


İngiltere Milli Takımı'nda 115 kez görev yapan Beckham, son olarak 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde Belarus'a karşı milli formayı giymişti.


(ntvspor.net)

14 yıl önce