|

Beijing Guoan Josef'i kadrosuna kattığını açıkladı

Geçtiğimiz ay Beşiktaş'ın sözleşmesini fesih ettiği Brezilyalı orta saha Josef De Souza, Çin ekibi Beijing Guoan'a transfer oldu. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

12:34 - 30/03/2023 Perşembe
Güncelleme: 13:13 - 30/03/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş’ta 2,5 sezon forma giyen Souza, 1 Türkiye Ligi, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası başarısı yaşadı.
Beşiktaş’ta 2,5 sezon forma giyen Souza, 1 Türkiye Ligi, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası başarısı yaşadı.

Beşiktaş'ın Şubat ayında yollarını ayırdığı Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Çin ekiplerinden Beijing Guoan'a transfer oldu.


Siyah-beyazlılar, kontratı sezon sonunda tamamlanacak Brezilyalı oyuncu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. 34 yaşındaki oyuncu Çin ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Beşiktaş’ta 2,5 sezon forma giyen Souza, 1 Türkiye Ligi, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası başarısı yaşadı. Siyah-beyazlı takım ile 88 maça çıkan Souza, 9 gol attı, 4 asist yaptı.


Brezilyalı futbolcu, daha önce sırasıyla Vasco da Gama, Porto, Gremio, Sao Paulo, Fenerbahçe, Al-Ahli formaları da giymişti.


Beijing Guoan'ın Josef'i açıkladığı görsel.

#Beşiktaş
#Josef de Souza
#Beijing Guoan
#Transfer
1 yıl önce