|

Beiktaş, Brugge maçı sonrası pasta kesmek istiyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'u eleyerek, 112. yıl dönümü pastasını kesmek istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
18:47 - 19/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:24 - 19/03/2015 Perşembe
DHA

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği'nin bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, Club Brugge ile yapacakları maç öncesi heyecanlı olduklarını belirterek, şunları söyledi:


"Heyecanlıyız, hepimizde büyük bir istek var. Oyuncularımızda, Beşiktaş camiasında ve Türk milletinde büyük bir bekleyiş var. Kazanmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Biletler bitmiş vaziyette. Ayrıca bugün anlamlı bir gün, Beşiktaş'ın 112. yıl dönümü. İnşallah pastayı kesmek nasip olsun. Bundan sonrası artık futbolcuların karar vereceği bir şey. Hakem hatasının olmaması, sakatlık olmaması temenni edeceğimiz şeyler."



Başkan Orman, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus ile ilgili le şu ifadeleri kullandı:


"Bir yorum yapmak istemiyorum. Yusuf Namoğlu MHK başkanı olduktan sonra özellikle yardımcı hakemlerin saha içinde eskisi kadar belirleyici olmadığını gördük. Lig de gayet iyi bir seyirde gidiyor. Tüm hakemler bizim hakemlerimiz. İyi niyetle yönetiyorlar. Maça etki edebilecek bir yorumda da bulunmak istemem. Hayırlısı olsun. Çıkıp oynayacağız. Önceliğimiz en azından bu akşamki maç. Fenerbahçe maçı sabahın gündemi. Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımızı yönetecek."

#beşiktaş
#brugge
#fikret orman
9 yıl önce