|

Bekir Yılmaz Bursaspor'da

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor, Bekir Yılmaz''ı Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor''a verdi. Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, katkılarından dolayı Yılmaz''a teşekkür etti ve yeni takımında başarılar diledi. Yılmaz''ın 950 bin lira karşılığında transfer edildiğini belirten Kadayıfçılar, ''Bu transfer, her iki kulübe ve Bekir''e hayırlı olsun.'' dedi.

Cihan
00:00 - 21/01/2014 Salı
Güncelleme: 13:38 - 21/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Bekir Yılmaz Bursaspor'da
Bekir Yılmaz Bursaspor'da

Bekir Yılmaz, tesislerde Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Yönetim Kurulu üyeleri Bilge Balcı, Yalçın Akgümüş ve Gencay Esendağ, Teknik Direktör Kemal Özdeş, Genel Müdür Alparslan Kaya, teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı. Yılmaz''ın hem oynarken hem de giderken Manisaspor''a kazandırdığını söyleyen Özdeş, ''İnşallah kendisi için her şey güzel olur.'' diye konuştu. Takım arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan Yılmaz da Teknik Direktör Özdeş ve arkadaşlarına teşekkür ederek, Manisaspor''un kendisi için her zaman farklı bir yeri olacağını ifade etti.

Öte yandan Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesisleri''ndeki antrenmanla 22. haftada Adanaspor ile oynanacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kemal Özdeş yönetimindeki antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Dayanıklılık çalışmasıyla devam ederek, dar alan oyunlarıyla tamamlandı.

10 yıl önce