|

Belhanda devreyi kapattı

Fas Milli Takımı'nda sakatlanan Galatasaraylı Belhanda'nın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Sarı-kırmızılılarda Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Yuto Nagatomo, Eren Derdiyok, Serdar Aziz ve Ozan Kabak'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Yeni Şafak
12:32 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:53 - 19/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 3 asist kaydetti.
Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 3 asist kaydetti.

Sakatlıklar ve cezalarla boğuşan Galatasaray'a Faslı futbolcusu Belhanda'dan kötü haber geldi. Ülkesinin Kamerun ile yaptığı maçta sahayı sedyeyle terk eden oyuncunun devreyi kapattığı bildirildi.

Yahoo Sports Fransa'dan gazeteci Manu Lonjon'un sosyal medya hesabından aktardığı bilgiye göre Faslı futbolcu 6 hafta forma giyemeyecek.

Sinan da devreyi kapatmıştı
Sarı kırmızılıların U21 ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasında sakatlık geçiren Sinan Gümüş'ün de ligin ilk yarısında kalan maçlarda forma giyemeyeceği ifade edilmişti.


Serdar'ın durumu perşembe belli olacak

Türkiye Milli Takımı'nın İsveç ile oynadığı maç öncesi kasığında zorlanma hisseden ve tedavisine başlanan Serdar Aziz'in durumunun perşembe günü yapılacak son kontrollerden sonra netleşeceği belirtildi.

Galatasaray'da Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Belhanda'nın dışında Emre Akbaba, Nagatomo, Eren Derdiyok ve Ozan Kabak'ın da sakatlıkları bulunuyor.

3 isim cezalı

Sarı-kırmızılılar ayrıca, Fenerbahçe derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ceza verdiği futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'ten de yararlanamıyor.


#Belhanda
#Galatasaray
5 yıl önce