|

Belhanda'nın menajerinden transfer sözleri

Galatasaray forması giyen Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın menajeri, oyuncuyla İspanya'dan ilgilenen kulüplerin olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:33 - 22/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:03 - 22/09/2018 Cumartesi
Diğer
Belhanda, bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 asist yaptı.
Belhanda, bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 asist yaptı.

Galatasaray'da Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası eleştirilerin odağı haline gelen Younes Belhanda'nın menajeri Faslı yıldızla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"İspanya'dan ilgilenen kulüpler oldu"

Radyospor'a konuşan menajer D'avila, konuyla ilgili şunları kaydetti:

  • Belhanda ile temsil ilişkimiz, yetkim var. Üst düzey bir oyuncu. Daha önce Fransa'da oynadı ve iyi performans sergiledi. İspanya'dan ilgilenen kulüpler de oldu. Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü ve bundan dolayı herkesten özür diliyor. Bunun da kabul edilmesini bekliyor. Sezona iyi başlamıştı ve bu kırmızı kart olayı biraz değiştirdi. Her türlü teklife açık ama şu an somut bir gelişme var mı bilmiyorum. Dünyanın her yerinden gelen her tekliflere açık. Belhanda şu an Galatasaray'a yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu yaştaki oyuncunun Galatasaray'da başarılı olması gerekiyor.
"Her şey mümkün"

Belhanda ile herhangi bir kulp ilgileniyor mu sorusuna D'avila, şu yanıtı verdi:

  • Evet, ilgilenen kulüpler var. Belhanda şu an Galatasaray'ın oyuncusu. Galatasaray ile Şampiyonlar liginde oynuyor ve başarılı olmak istiyor ve sezon sonu Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak istiyor. Önceliği bu. Belhanda ile ilgilenen kulüpler var. Her türlü her şey mümkün ancak şu andan bahsedecek olursak; Belhanda Galatasaray ile başarılı olmak istiyor. Tabii futbolun içerisine her şey mümkün.
#Younes Belhanda
#Galatasaray
6 yıl önce