|

Ben Arfa'nın menajeri İstanbul'da!

Beşiktaş'ın Fransa'nın Nice takımında forma giyen orta saha oyuncusu Ben Arfa'nın menajerini İstanbul'a getirdiği öne sürüldü.

Yeni Şafak
09:59 - 3/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:13 - 3/03/2016 Perşembe
Diğer

Stat çalışmaları devam eden Beşiktaş'ta öte yandan önümüzdeki senenin de transfer hazırlıkları devam ediyor.



Haber1903'ün haberine göre; Beşiktaş sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nice Kulübü'nün 28 yaşındaki yıldız futbolcusu Ben Arfa'nın menajerini İstanbul'a getirdi.



Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerini gezen menajerin tesisleri çok beğendiği bildirilirken, bu transferin önümüzdeki günlerde prensip olarak netleşmesi bekleniyor.



Öte yandan yıldız futbolcuya Real Madrid'in de talip olduğu gelen haberler arasında.



Ben Arfa kimdir?

7 Mart 1987 doğumlu Hatem Ben Arfa, Lyon alt yapısından yetişti ve 21 yaşında 12 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya transfer oldu. 2011'de 6 milyon Euro'ya Newcastle United'a transfer olan Ben Arfa burada yeniden doğdu ve mükemmel performanslar göstermesine rağmen kilo sorunları yaşadı ve Hull City'e kiralandı. Hull City'de de eski günlerine dönemeyen Ben Arfa'nın sözleşmesi fesh edildi. Bir süre kulüpsüz kalan Ben Arfa bu sezon başında Fransa'ya döndü ve Nice kulübünde yine kendisini buldu. 24 lig maçında 11 gol 2 asist yapan kanat oyuncusu tekrar devlerin ilgisini çekmeye başladı.




#beşiktaş
#transfer
#ben arfa
8 yıl önce