|

Benfica-Galatasaray: 0-0

Galatasaray, 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında Benfica ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin 85. dakikasında sarı kırmızılıların Emre Akbaba ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken tekrar görüntülerinde Diagne'nin ofsaytta olmadığı görüldü. Bu pozisyon karşılaşmaya damga vururken Galatasaray, Avrupa kupalarına veda etti.

Yeni Şafak
00:48 - 22/02/2019 Cuma
Güncelleme: 01:00 - 22/02/2019 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray, Benfica maçından 0-0'lık eşitlikle ayrılırken teknik direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemlerine tepki gösterdi.
Galatasaray, Benfica maçından 0-0'lık eşitlikle ayrılırken teknik direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemlerine tepki gösterdi.

Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray ilk maçta İstanbul'da 2-1 kaybettiği Benfica ile Portekiz'de karşılaştı ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak Avrupa Ligi'ne veda etti.

Maçtan önemli anlar;

Sarı kırmızılılar ilk yarıda Feghouli ve Belhanda ile rakip kalede etkili olmaya çalışsada aradıkları golü bulamadılar. Benfica da özellikle hızlı hücumlarla Galatasaray kalesinde etkili oldu ancak Muslera kalesini gole kapattı ve ilk 45 dakikalık bölüm 0-0'lık eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarıda temsilcimiz 61. dakikada Belhanda ile rakip fileleri havalandırdı ancak maçın hakemi Ovidiu Hategan ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Galatasaray'da ikinci yarıda öne çıkan oyuncu ise Ndiaye olurken Senegalli oyuncu hücumlarda Benfica savunmasına zor anlar yaşattı.



#Benfica
#Galatasaray​
#UEFA Avrupa Ligi
5 yıl önce