|

Benteke transfer oldu 'bio'suna yanlış takımı yazdı

Crystal Palace'a transfer olan Christian Benteke, yeni takımının taraftarlarını kızdıran bir hata yaptı. Yeni formasıyla poz verdikten sonra Twitter'da ki 'bio'sunu değiştiren futbolcu Liverpool'u silerek 'Burnley' yazdı. Bunun ardından Crystal Palace taraftarı yıldız isme tepki mesajları attı.

Yeni Şafak
15:10 - 20/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:34 - 20/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Christian Benteke 27 milyon sterlin karşılığında Crystal Palace'a transfer oldu.
Christian Benteke 27 milyon sterlin karşılığında Crystal Palace'a transfer oldu.

Liverpool'dan 27 milyon sterlin karşılığında Crystal Palace'a transfer olan Christian Benteke, transfer olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir hataya imza attı.



Belçikalı golcü yeni formasıyla poz verdikten sonra sosyal medya hesabındaki 'bio'sundan Liverpool'u kaldırdı ve Burnley yazdı. Crystal Palace'a imza atan futbolcu kısa süre içerisinde bu hatayı düzeltti ve taraftarlardan özür diledi.



Yıldız futbolcunun bu hatası Ada basınında alay konusu olurken taraftarlar arasında Benteke hangi takıma transfer olduğunu bilmiyor yorumları yapıldı.



  • Bilindiği üzere Benteke, Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği futbolcuların başında geliyordu.Fikret Orman'ın transferi için İngiltere'ye gittiği futbolcu, Crystal Palace'ın astronomik teklifi sebebiyle Premier Lig'de kalmayı tercih etti.





Benteke bu hatanın ardından Twitter hesabından yaptığı hata sebebiyle taraftarlardan özür diledi;










































#Benteke
#Liverpool
#Crystal Palace
8 yıl önce