|

Benzema Lyon'a futbolcu olarak dönmeyecek

Kariyeri hakkında uzun bir röportaj veren Fransız oyuncu, yetiştiği kulüp olan Olympique Lyon'a futbolcu olarak dönmeyi düşünmediğini söyledim.

Yeni Şafak
15:55 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:32 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Karim Benzema bu sezon çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Karim Benzema bu sezon çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Les Inrocks'a konuşan 29 yaşındaki golcü futbolcu alt yapısında yetiştiği ve 4 sezon formasını giydiği Olympique Lyon'a dönüp dönmeyeceği sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

  • Futbolcu olarak dönmeyeceğim ama şehri çok seviyorum. Kendimi orada buldum. Lyon Başkanı Jean Michel Aulas ve Lacombe'a büyük saygı duyuyorum. Madrid kariyerimin başlamasına onlar vesile oldu. Onları unutmayacağım.

Real Madrid'de attığı gollerle takımına birçok maçta galibiyeti getiren isim olan Karim Benzema, Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena ile yaşadığı kriz sonrası milli takımdan kesilmesi ve uzun süre teknik direktör Didier Deschamps tarafından kadroya çağrılmamasıyla ilgili olarak ise şunları ifade etti:

  • Elbette milli takıma dönmeyi istiyorum. Hangi futbolcu Dünya Kupası'nda oynama hayali kurmaz ki? Şu an için kulübümde en iyi performansımı vermeye çalışıyor ve neler olacak görmeyi bekliyorum.

Benzema'yı üzen haber:
Deschamp sözleşmesini uzattı

Benzema ile yıldızı barışmayan Fransa Milli Takımı'nın antrenörü Didier Deschamps ise geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı.


Zidane geçerse Benzema'ya şans doğabilir

Deschamps'dan sonra Maviler'in başına Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın geçeceği konuşuluyor. Bu ihtimal gerçekleşir ve Benzema bugünkü formunda olursa, yıldız isme geri dönüş yolu gözükecek gibi duruyor.

#Karim Benzema
#Real Madrid
7 yıl önce