|

Benzema Real Madrid'e Ben Arfa'yı önermiş

Real Madrid forması giyen Fransız futbolcu Karim Benzema'nın, transfer dönemi başında bonservisi elinde olan Hatem Ben Arfa'yı, başkan Florentino Perez'e önerdiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:03 - 3/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:18 - 3/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Karim Benzema, 8 sezondur Real Madrid forması giyiyor.
Karim Benzema, 8 sezondur Real Madrid forması giyiyor.

Real Madrid'de forma giyen Fransız golcü Karim Benzema'nın, eflatun-beyazlı ekibin yönetimine sürpriz bir transfer önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Ouest-France'ta yer alan habere göre Cezayir asıllı yıldız, başkan Florentino Perez'e bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Hatem Ben Arfa'nın Madrid ekibinde kendisini yeniden bulabileceğini söyleyerek transfer edilmesini istedi.

Messi ile kıyaslamıştı
  • Karim Benzema, daha önce de Ben Arfa'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu söylemiş ve tecrübeli ismi Lionel Messi'yle kıyaslamıştı. Benzema vatandaşı hakkında, "Ben Arfa, inanılmaz bir yeteneğe sahip olan birisi. Messi seviyesinde, abartmıyorum. Onun Paris'teki bu hallerini görünce çok üzülüyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Rennes ile anlaştı

Paris Saint-Germain'de eski hocası Unai Emery ile sorunlar yaşayan Hatem Ben Arfa, yaklaşık 1 yıldır forma şansı bulamamış ve geçtiğimiz günlerde Rennes ekibi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

#Hatem Ben Arfa
#Karim Benzema
6 yıl önce