|

Berkant sezonu açacak!

.
00:00 - 22/06/2001 Cuma
Güncelleme: 10:32 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Berkant sezonu açacak!
Berkant sezonu açacak!

Gidenlerle içi boşalan, geleceklerin de söylentiden öteye geçemediği Galatasaray, çarşamba günü top başı yapıyor. Efsane kadronun yarıdan fazlası erirken, yeni sezon için çakılan tek çivi gurbetçi Berkant. Güçlenen (!) Cimbom Florya'ya nasıl çıkacak?

Bir tek Berkant

Galatasaray yönetimindeki belirsizlik bir yıl öncesinin Avrupa şampiyonu takımını çıkmaza sokuyor. 14 Temmuz'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi, iç ve dış transferde belirsizlik sürüyor. Çarşamba günü sezonu açacak olan Sarı-Kırmızılı takımda yapılan tek transfer Berkant. Hagi, Okan, Emre ve Fatih gibi yıldızlarını kaybeden G.Saray'da yönetimdeki çift başlılık transferi engelliyor.

Porto'dan süre istediler

Galatasaray yönetimi dün akşam toplanarak transfer konularını masaya yatırdı. Asbaşkan Ali Dürüst, "Jardel'e Marsilya ve Porto'dan para ve takas teklifleri var. Ayrıca sadece para teklif eden kulüpler de var. Ancak bunlardan hiçbiri ağır basmıyor. İş, gelecek hafta çözülür" dedi. Dürüst, başkan Faruk Süren'in devam edip etmeyeceği konusunda herhangi bir konuşmanın yapılmadığını kaydetti.


23 yıl önce