|

Berke Özer: Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli büyüdüm

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berker Özer, sarı-lacivertli kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Tuttuğun takıma transfer olmak çok güzel bir duygu" dedi.

11:27 - 9/04/2020 Perşembe
Güncelleme: 11:56 - 9/04/2020 Perşembe
Diğer
Berke Özer'in Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Berke Özer'in Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan kadrosuna kattığı ve kiralık olarak Belçika ekibi Westerlo'ya kiraladığı 19 yaşındaki file bekçisi Berke Özer, sarı-lacivertli kulübe transfer hikayesini anlattı.

"Tuttuğun takıma transfer olmak çok güzel bir duygu"

Sporx'e konuşan Berke, "O dönem yurt dışından da birçok takım vardı. Hem menajerim, hem de Ali Başkan ile birlikte çok farklı bir proje konuştuk. Hepimiz için en doğru kararın bu olacağını düşündük. Bu kararımdan ötürü pişman değilim. Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli büyüdüm. Tuttuğun takıma bir gün transfer olmak çok güzel bir duygu. O duyguyu yaşadığım için, Fenerbahçe'de bulunduğum için, Fenerbahçe'ye transfer olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Paylaşımın tüm sözleri bana aitti"

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilgili de konuşan genç eldiven, "Altınordu'da bize sosyal medyada yardımcı olan bir ağabeyimiz var, sağ olsun. Çok destek oldu bu paylaşımda. Bana direkt bir yazı yollamadı. Bana ne hissettiğimi sordu. Ben de ona tüm düşüncelerimi, hislerimi anlattım. O da böyle bir yazı oluşturdu. Tüm sözleri bana aitti ama bunu düzenleyen, bir paylaşım haline getiren o oldu. Çok da iyi tepki aldı. Beni de çok mutlu etti" dedi.

Berke Özer, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı;
  • "Çocukken mahalle arasında Engin olan, Rüştü-Volkan olan o küçük çocuğum ben... Hep hayallerinin peşinden koşan... Ve bugün artık hayatımda yepyeni bir dönem başlıyor... Futbolun Robert Koleji Altınordu'dan mezun olup, okul defterime kara kalemle logosunu ezbere çizdiğim Fenerbahçe'deyim. Tarif edilemez duygular yaşıyorum. Ne yazsam, ne söylesem bilemiyorum. Bir iki kelimeden sonra aklıma hep hayallerinin peşinden koşan Fenerbahçeli o küçük çocuk geliyor. Galiba susmak en güzeli."


#Berke Özer
#Fenerbahçe
4 yıl önce