|

Beşiktaş - Tottenham maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi C grubunda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, İngiliz ekibi Tottenham Hotspur ile karşılaşacak.

Yeni Şafak
08:30 - 11/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:21 - 11/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. 6. maç öncesi Siyah-Beyazlılar 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puan topladı. rakip Totenham Hotspur ise 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan topladı ve zirvede yer aldı.


Zirve hesapları yapan Beşiktaş bu maçı kazanırsa grubundan lider çıkacak. 11 puanla grubun zirvesinde bulunan Tottenham'ı temsilcimiz 9 puanla takip ediyor. Tottenham'a ise beraberlik bile lider çıkmak için yetecek.

Bugün oynanacak bu zorlu maç saat 20:00'de Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak.


MUHTEMEL 11’LER

Gün 11 Aralık Perşembe

Yayın:
Star TV

Saat:
20:00

Beşiktaş: 
Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Necip, Gökhan, Sosa, Kerim, Olcay ve Cenk Tosun

Tottenham: 
Lloris, Walker, Chiriches, Kaboul, Davies, Dembele, Stambouli, Townsend, Paulinho, Chadli ve Soldado

Tottenham ile 8 yıl sonra

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 yıl önce yarınki rakibi Tottenham ile  eşleşti. O dönemde gruplarda her takım birbiriyle bir kez karşılaşırken,  İstanbul'da oynanan maçı İngiliz ekibi 2-0 kazandı. BJK İnönü Stadı'nda 19 Ekim  2006'da oynanan maçta Tottenham'ın gollerini Ghaly ve Berbatov attı. Beşiktaş'ın  mevcut kadrosundan sadece Serdar Kurtuluş, 2006'daki Tottenham karşılaşmasında  forma giydi.



Siyah-beyazlılar, bu sezon Londra'da oynanan ilk maçta ise Tottenham  ile 1-1 berabere kaldı.

İstanbul'da 2 galibiyet, 2 yenilgi Beşiktaş, Avrupa kupalarında İngiliz ekipleriyle İstanbul'da 8 kez  karşılaştı.Oynadığı 8 maçın 2'sinde galip gelen, 4'ünde berabere kalan  siyah-beyazlılar, 2 kez de sahadan mağlup ayrıldı. İstanbul'da Liverpool ve Stoke  City karşısında galibiyetler alan "Kara Kartallar", Tottenham ve Manchester  United'a ise mağlup oldu
#beşiktaş
#tottenham
#karakartal
#UEFA
9 yıl önce