|

Beşiktaş Antalyaspor maçı koronavirüs vakalarından dolayı ertelenebilir

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'u konuk edecek. Fakat mücadele öncesinde gelen bilgilere göre, Antalyaspor takımındaki koronavirüs vakalarından dolayı karşılaşmanın oynanmama durumu var.

Haber Merkezi
16:18 - 18/09/2020 Cuma
Güncelleme: 17:41 - 18/09/2020 Cuma
Yeni Şafak
Antalyaspor ligin ilk maçında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etmişti.
Antalyaspor ligin ilk maçında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etmişti.

Süper Lig''e Tranzonspor'u deplasmanda 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, 2. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u konuk edecek. Fakat karşılaşmanın koronavirüs vakalarından dolayı oynanmama ihtimali bulunuyor.

19 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadele öncesinde Antalyaspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Akdeniz ekibinde TFF'nin prosedürlerine göre yapılan Kovid-19 testlerinin ilkinde, çok sayıda pozitif vaka çıktı.

İkinci test bekleniliyor

İlk testlerin pozitif çıkmasının ardından, yapılan ikinci testlerin sonuçları çıkmadı. Bu yüzden henüz Akdeniz ekibi, İstanbul'a gelemedi. Karşılaşmanın oynanmama ve başka bir tarihe ertelenme durumu var.


Testlerde hata olabilir

Alınan bilgiye göre testlerde hata olabileceği için tüm takıma yeniden test yapılacak. Şu anda Antalyaspor’un Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde profesyonel ve amatör tüm branş idmanları iptal edilirken, tesislere giriş ve çıkışlar yasaklandı.

  • Maçın ertelenme durumu hakkında
  • Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) talimatlarında, "Takımların A Takım listesinde bulunan futbolculardan test sonuçlarına göre müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14 futbolcunun altına inmesi halinde, müsabaka oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenir" ifadesi yer alıyor.



#Beşiktaş
#Antalyaspor
#koronavirüs
4 yıl önce