|

Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu!

.

.
00:00 - 5/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 10:23 - 5/06/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu!
Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu!

Beşiktaş'ta kaleci arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş, Allan McGregor'ın takımdan ayrılması ve Hull City ile anlaşmasının ardından kaleci mevkii için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.

'un haberine göre, Öncelikle Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'le görüşen Beşiktaş sportif direktörü Önder Özen, büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak geçen zaman ve gelişen olaylar, Tolga'nın kararından büyük ölçüde vazgeçmesine neden oldu. Özellikle yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Tolga'ya bu sefer de Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu faktörü eklendi. Hacıosmanoğlu, Tolga'yı kesinlikle bırakmak istemediklerini defalarca açıkladı.

Bütün bu gelişmelerin sonucunda Tolga'dan umudunu kaybeden siyahbeyazlılar, yeniden yabancı isimlere yöneldi. İşte bu aşamada, Arsenal'in Polonyalı kalecisi Lukasz Fabianski ismi gündeme geldi. Sportif direktör Önder özen, geçen sezon takımda fazla forma şansı bulamayan 28 yaşındaki kaleciyle büyük ölçüde anlaştı. Sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Lukasz Fabianski'nin, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı, İngiliz medyası tarafından iddia edildi.

11 yıl önce