|

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF çıkartması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol hakkında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yapmak üzere Riva'ya gitti.

13:13 - 16/08/2022 Salı
Güncelleme: 14:26 - 16/08/2022 Salı
Yeni Şafak
​Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi
​Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda 3-0 öne geçtiği mücadelede Alanyaspor ile 3-3 berabe kaldı. Karşılaşmanın ardından, maçın hakemi Yasin Kol hakkında açıklamalar yapan siyah-beyazlı kulüp, Kol'un bir daha Beşiktaş maçlarında görev yapmamasını talep etti.


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF çıkartması

Yasin Kol'un hatalı kararlar verdiği ifade eden siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi, konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya gitti.

  • "Pozisyonları sorguladık"
  • Riva'daki toplantı sonrasından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'nin daha şeffaf olması gerektiğini ifade etti. Çebi, "Benim camiam mutsuz, benim camiamın güvene ihtiyacı var. Hakemlerle ilgili TFF'nin daha şeffaf olması gerektiğini söyledik. Bir hatayı anlarsınız ama bir maçta 10 tane olmaz. Pozisyonları içeride sorduk, hangisi doğru diye sorduk. Ben adalet ve vicdan istiyorum. Başka bir şey istemiyorum.Tercihimiz, Yasin Kol'u maçlarımızda istemiyoruz. Bunu TFF'ye izah ettik" dedi.


#Beşiktaş
#Ahmet Nur Çebi
#TFF
2 yıl önce