|

Beşiktaş bombayı patlatıyor!

Beşiktaş aradığı golcüyü buldu...

.
00:00 - 7/05/2013 Salı
Güncelleme: 13:42 - 7/05/2013 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş bombayı patlatıyor!
Beşiktaş bombayı patlatıyor!

Almeida'yı sezon sonunda satmayı planlayan Beşiktaş, aradığı golcüyü Belçika'da buldu. Anderlecht forması giyen Milan Jovanovic'le prensipte anlaşıldı. Bonservis bedeli olmayan Sırp futbolcuya yıllık 1,5 milyon Euro ödenecek.

'in haberine göre, Transfer için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, 3 ayrı kola ayrılmış durumda. Fikret Orman''ın talimatıyla yurt içinde forma giyen isimlerle ayrı ayrı görüşülecek. Bunun yanı sıra Almanya, Avusturya gibi ülkelerdeki gurbetçi isimler Beşiktaş''a kazandırılacak. Ancak Orman''ın asıl hedefi Beşiktaş''a 6 yıldız oyuncu kazandırmak. Bunun için listesini hazırlayan yönetim, ilk bombayı patlattı. Anderlecht forması giyen ve Sırbistan Milli Takımı''nın da önemli kozlarından birisi olan Milan Jovanovic''le yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldı. Asıl bölgesi forvet olan ve bunun yanı sıra hem sağ açıkta, hem de sol açıkta forma giyebilen Sırp yıldız, son yıllarda Avrupa''da kendisini gösteren isimlerden birisi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcunun menaceriyle yapılan görüşmelerden sonuç alındı. Taraflar prensipte anlaştı.
İmza an meselesi

Bu sezon Anderlecht formasıyla 30 lig maçına çıkan Sırp oyuncu, 8 gole imza attı. Mbokani''nin forvet hattında çok etkili olmasından dolayı, Jovanovic daha çok sol açıkta forma giydi. Yönetim, bonservis bedeli ödemeyeceği 32 yaşındaki isimle yıllık 1,5 milyon Euro''ya el sıkıştı. Belçika Ligi''nin son ermesinin ardından Jovanovic, İstanbul''a gelecek ve sözleşmeye imza atacak.

Nene harekatı başlıyor

Jovanovic''le prensipte anlaşan Siyah-Beyazlılar, Nene için de en kısa sürede harekete geçecek. 2 yıldızı birden kadroya katmanın hesaplarını yapan yönetim, bu transferleri yeni sezon kampından önce bitirmek istiyor. Katar Ligi''nde aldığı ceza nedeniyle sezon sonuna kadar forma giyemeyecek olan Brezilyalı oyuncu, önümüzdeki sezonun ilk 4 maçında da cezasını çekecek. Bu nedenle oldukça mutsuz olduğunu belirten 31 yaşındaki yıldız, Kartal''ın teklifine sıcak bakıyor. Transferle bizzat ilgilenen Ahmet Nur Çebi, gerekirse kiralama yöntemiyle Nene''yi Beşiktaş''a getirecek.

11 yıl önce