|

Beşiktaş borsaya bildirdi Botafogo yalanladı

Beşiktaş yönetimi, bir gecede Nicolas Lodeiro''yu imza aşamasına getirdi, dün sabah kulübüyle kiralık konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Botafogo yöneticisi ise böyle bir teklif almadıklarını zaten kiralama formülüne sıcak bakmadıklarını belirtti.

Yeni Şafak
00:00 - 22/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 18:26 - 22/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş borsaya bildirdi Botafogo yalanladı
Beşiktaş borsaya bildirdi Botafogo yalanladı

Sezonun ikinci yarısına kadrodaki eksikleri gidererek girmeyi planlayan Beşiktaş''ın stoper transferini bitirmesi beklenirken dün sürpriz bir isim borsaya bildirildi. Siyah-beyazlılar, Botafogo''nun Uruguaylı orta saha oyuncusu Nicolas Lodeiro''yu sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelere başlandığını KAP''a (Kamuoyu Aydınlatma Platformu) açıkladı. Ocak ayı için tüm mesaisini Ronaldinho transferine veren, Brezilyalı yıldızı eski kulübü Atletico Mineiro''ya kaptıran siyah-beyazlılar, aynı mevkiyi 25 yaşındaki Uruguaylı oyuncuyla dolduracaktı ki Botafogo yönetiminden yapılan şok açıklama, Beşiktaş taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Botafogo Kulübü İdari Müdürü Anibal Rouxinol, Beşiktaş''tan herhangi bir transfer teklifi almadıklarını kaydetti.

8 MİLYON EURO''YA SATARIZ

Satın alma opsiyonlu olarak 6 aylığına Beşiktaş''ta kiralık olarak forma giymesi beklenen Lodeiro''nun sezon sonunda satış opsiyonu olarak transfer edileceği tahmin ediliyordu. Son açıklama transfere farklı bir boyut kazandırdı. Botafogo yöneticisi Rouxinol, Beşiktaş ile transfer görüşmesini yapmadıklarını belirterek ''Daha önce bir Rus ekibi Lodeiro için teklif getirdi ancak anlaşamadık. Bu oyuncumuzu 8 milyon Euro''ya satıyoruz. Bu nedenle kiralamayı düşünmüyoruz'' ifadelerini kullandı.


10 yıl önce