|

"Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz"

Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz...

.
00:00 - 19/03/2013 Salı
Güncelleme: 10:58 - 19/03/2013 Salı
Yeni Şafak
"Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz"
"Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz"

Geçen sene borçlar nedeniyle UEFA tarafından kupalara dahil edilmeyen Beşiktaş'ın aynı korkuyu bu senede yaşama ihtimali NTV'de Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen tarafından masaya yatırıldı.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a "Sen Beşiktaş'sın. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına gitmeme gibi bir lüksü yok." dedi. Dilmen, Beşiktaş Başkanı'nın şampiyonluğa da inanmadığını söyledi.

Fikret Orman'ın Trabzonspor ve Kasımpaşaspor maçları sonrasında kaybedilen 5 puan için, arkamızdaki takımlar da bizi yakalayacak pozisyona geldi sözlerini yersiz bulduğunu, Beşiktaş'ın hedefinin her zaman şampiyonluk olması gerektiğini, bu sözlerin şampiyonluğa inanılmadığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Beşiktaş Avrupa'ya gidemiyorsa sen niye varsın?

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılması için elinden geleni yapması gerektiğini belirten Dilmen, "Gerekirse ülke olarak Beşiktaş'ın borcu ödenir, bakanlık devreye girer, bu kulüp Avrupa'ya gider. Sen koskoca Beşiktaş başkanısın ve böyle konuşuyorsun. Siz niye varsınız. Türkiye bence bu konuda ayağa kalkmalı." şeklinde konuştu.

11 yıl önce