|

Beşiktaş Carlos Gilberto'yu kiralıyor

Kadrosunu yeni bir stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, 1.92 boyundaki Brezilyalı savunmacı Carlos Gilberto'yu yakın bir zamanda açıklayacağı belirtildi.

Yeni Şafak
13:03 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 10/08/2016 Çarşamba
DHA
Beşiktaş, savunmaya 4. Brezilyalı olarak Gilberto Silva'yı alıyor.
Beşiktaş, savunmaya 4. Brezilyalı olarak Gilberto Silva'yı alıyor.

Rhodolfo, Marcelo ve Adriano'nun yanına Çin Süper Ligi ekiplerinden Shandong Luneng'de forma giyen Carlos Gilberto'yu eklemek isteyen Beşiktaş transfer komitesi, yola 4 Brezilyalı oyuncu ile devam etmek istiyor.



Brezilyalı milli futbolcu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlıların, satın alma opsiyonlu olarak oyuncuyu bir yıllığına kiralamak üzere olduğu aktarıldı. 29 yaşındaki savunmacının satın alma opsiyonunun 4 veya 5 milyon euro olması bekleniyor.



Her an açıklanabilir

Gil için transfer görüşmelerinin yürüten transfer komitesi başkanı Umut Güner ve üyesi Emre Kocadağ'ın bu transferde son aşamaya geldikleri ve Beşiktaş'ın yeni stoperini her an açıklayabilecekleri öğrenildi.



  • 2016 Ocak ayında 8 milyon euro bonservis bedeliyle Corinthians'tan Shandong Luneng'e transfer olan 1.92 boyundaki Gil, yeni takımıyla 26 maça çıktı. Haziran ayında düzenlenen Copa America'da Brezilya kadrosunda da yer alan 29 yaşındaki oyuncu, kariyerinde daha önce Americano, Atletico Goianiense, Cruzeiro ve Aparecida'nın yanı sıra Fransız ekibi Valenciennes formalarını giydi.


#Beşiktaş
#Carlos Gilberto
8 yıl önce