|

Beşiktaş, Gomez'den vazgeçmiyor

Siyah-beyazlı kulübün forvet transferinde bir numaralı tercihi durumundaki Alman futbolcunun menajeri, alacağı komisyonu yükseltmek için yıldız futbolcunun piyasasını 7.5 milyon Euro'ya çıkardı. Beşiktaş yönetimi ise henüz teklif almayan Mario Gomez için 1 Eylül'e kadar bekleme kararı aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 4/08/2016 jeudi
Güncelleme: 14:45 - 5/08/2016 vendredi
Yeni Şafak

Yeni sezon öncesi kadrosunu bir golcüyle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta geçen sezon İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiralık oynayan ancak yeni sezon için takımda yer almak istemediğini söyleyen Mario Gomez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 31 yaşındaki golcünün halen siyah-beyazlı takımın 1 numaralı tercihi olduğu ancak oyuncunun menajerinin sorun çıkardığı öğrenildi. Kendi alacağı komisyonu artırmak için Alman golcünün fiyatını yüksek tutmaya çalışan menajerin, Gomez'in piyasasını 7.5 milyon Euro'da tutmaya çalıştığı belirtildi. Alman yıldız bu fiyattan alıcı bulursa menajerinin alacağı paranın da 1.3 milyon Euro olacağı kaydedildi.



Beşiktaş yönetimi ise, transfer döneminin son günü olan 1 Eylül'e kadar bekleme kararı aldı. Menajeri aradan çıkarmayı ve Gomez'le daha uygun bir fiyata anlaşmayı planlayan siyah-beyazlıların, Alman golcüyü ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Öte yandan, Gomez için şu ana kadar herhangi bir teklifin bulunmadığı da öğrenildi. Yönetim, Gomez konusundaki gelişmeleri takip ederken, başkan Fikret Orman'ın ise İngiltere'ye gittiği öğrenildi. Gomez'de olumsuz bir durum olması halinde sıkıntı yaşamak istemeyen Orman'ın Ada'da listelerindeki isimlerle temasları hızlandıracağı ifade edildi.



Stoke City'nin RVP ısrarı


Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin transferiyle ilgili iddialar İngilter basınında yer almaya devam ediyor. Mirror gazetesi, Stoke City Menajeri Mark Hughes'ün, 32 yaşındaki futbolcuya bu hafta içerisinde imza attırmak istediğini yazdı. Haberde iddialı bir kadro kurmak isteyen Stoke City'nin, van Persie'nin yüksek maliyetine karşın transferde ısrarcı olduğu belirtildi. Portekiz'in Ojogo gazetesi ise Sporting Lizbon'un, Robin van Persie, Lukas Podolski, Mario Gomez ve Bast Dost'tan birinin transferini bitirmek için tüm kozlarını oynadığını duyurdu.



Beşiktaş'tan geleceğe yatırım


Beşiktaş'ın, Borussia Dortmund'un rezerv takımında oynayan ve gelecek vaat eden Oğuzhan Aydoğan için kulübü ve oyuncuyla anlaştığı, önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferi 200 bin Euro'ya bitireceği belirtildi.



Kartal'a İtalyan savunmacı Bocchetti


Kadrosunu takviye etmek istediği bölgeler arasında stoper de yer alan Beşiktaş'ta yeni bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Rusya'nın Spartak Moskova takımında oynayan İtalyan oyuncu Salvatore Bocchetti ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Söz konusu gelişme Rus basınında geniş yankı buldu. Beşiktaş'ın oyuncu için 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı belirtildi. Bocchetti'nin sözleşmesi 2017'de sona eriyor. 29 yaşındaki Bocchetti, stoperin yanı sıra sol bek ve ön libero olarak da görev yapabiliyor.






#Beşiktaş
#Mario Gomez
#Oğuzhan Aydoğan
il y a 8 ans