|

Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

Beşiktaş, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı Benfica maçının ikinci devresinde bulduğu 3 golle altın değerinde bir puan alarak bir üst tur şansını Dinamo Kiev maçına bıraktı. Siyah beyazlı taraftarlar bu sonuçla beraber gruptan nasıl çıkılacağının hesaplarını yapıyor.

Yeni Şafak
00:32 - 24/11/2016 Thursday
Güncelleme: 01:32 - 24/11/2016 Thursday
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Benfica ile 3-3 berabere kaldığı maçtan bir kare..Şenol Güneş oyuncularını uyarıyor...
Beşiktaş'ın Benfica ile 3-3 berabere kaldığı maçtan bir kare..Şenol Güneş oyuncularını uyarıyor...

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın yer aldığı B Grubu'nda siyah beyazlı takımın aldığı Benfica beraberliği sonrası puan tablosu netleşti ve Beşiktaş'ın gruptan nasıl çıkacağı iyice netleşti.



Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Napoli ile Benfica'nın birbirleriyle karşılaşacağı son haftada Dinamo Kiev deplasmanına gidecek. Siyah beyazlılar Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 7 olan puanını 10 yapacak ve diğer maçların sonucuna bakmadan bir üst tura yükselecek. Bu tabloda Beşiktaş'ın Napoli'ye karşı ikili averajda üstün olması büyük rol oynuyor.



Kiev beraberliği de yetebilir


Olası beraberlikte puanını 8'e çıkaracak olan Beşiktaş, Benfica'nın Napoli'yi yenmesi halinde İtalya temsilcisi ile puanını eşitleyecek. Beşiktaş, ikili averajda Napoli'ye karşı üstün olduğu için adını grup ikincisi olarak üst tura yazdıracak.




Beşiktaş-Benfica: 3-3




#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
7 years ago