|

Beşiktaş için CAS vakti

Beşiktaş''ın 1 yıllık Avrupa''dan men cezasına karşılık CAS duruşması bugün İsviçre saatiyle 09.30''da başlayacak. Fenerbahçe''nin CAS duruşması ise bir gün sonra gerçekleşecek

.
00:00 - 20/08/2013 Salı
Güncelleme: 23:25 - 19/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş için CAS vakti
Beşiktaş için CAS vakti

UEFA''nın Avrupa kupalarıyla ilgili Beşiktaş''a verdiği 1 yıllık ''uygunsuzluk'' cezasına karşılık kritik CAS duruşması bugün Lozan''da gerçekleşecek. Duruşmaya Beşiktaş adına Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, eski Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu Üyeleri Oğuz Atalay, Burak Oder ve Mertay Kugay katılacak. Futbol Federasyonu yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu da video konferans ile duruşmaya dahil olacak. Bugün yerel saatle 09.30''da başlayacak duruşmada Beşiktaş''ı Alman hakem Martin Schimke UEFA''yı ise Arjantin doğumlu İsrailli Efraim Barak temsil edecek.

F.Bahçe''nin CAS''daki duruşması ise yarın gerçekleşecek. Sarı-lacivertliler Beşiktaş''a oranla CAS duruşmasına daha kalabalık sayıda tanıkla katıla-cak. F.Bahçe''nin CAS seyehati bugün gerçekleşecek. Duruşmada F.Bahçe''yi yönetici Avukat Deniz Tolga Aytöre ile Avukat Ayhan Çopuroğlu savunacak.

11 yıl önce