|

Beşiktaş için David Luiz iddiası

Siyah-beyazlılar için İngiliz basınından müthiş bir iddia geldi. Stoper hattını takviye etmek isteyen Beşiktaş’ın, Arsenal’den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Brezilyalı oyuncu ile temasa geçerek 1+1 yıllık sözleşme sunduğu belirtildi. Yönetim, yıldız stoperin cevabını bekliyor.

Haber Merkezi
09:29 - 6/09/2021 Pazartesi
Güncelleme: 09:52 - 6/09/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Arsenal formasıyla çıktığı 73 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.
Arsenal formasıyla çıktığı 73 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona’nın yıldız orta saha oyuncusu Miralem Pjanic’i kadrosuna katarak gündem olan Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi, “Transfer bitti” demesine rağmen, flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala savunma hattına takviye yapmak için harekete geçtiği belirtildi.

Stoper bölgesinde Domagoj Vida’nın yanına bir oyuncu daha almak isteyen ve Diego Godin ile Kaan Ayhan için girişimlerde bulunan yönetim, iki isimden de istediği sonucu alamamıştı. Godin ve Kaan Ayhan sonrası arayışlarına devam eden Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Marsilya da istiyor

İngiliz basınında yer alan habere göre; siyah-beyazlı kulüp, Arsenal ile sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan David Luiz ile temasa geçti. Franciso Montero’yu alan Beşiktaş’ın, şartların uyması halinde David Luiz’i de bir sezonluğuna kadrosuna katabileceği öne sürüldü. Haberde Marsilya, Lazio ve Flamengo’nun da tecrübeli stoperle ilgilendiği belirtilirken, Fransız ekibinin teknik direktörü Jorge Sampaoli’nin, Luiz’i kadrosunda görmeyi çok istediği kaydedildi.

1+1 yıllık teklif

David Luiz ile ilgilenen tüm takımların oyuncuya 2 yıllık bir sözleşme önereceği öğrenildi. Beşiktaş’ın ise 1+1 yıllık teklif yaptığı belirtildi. Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor da yaz transfer döneminde Brezilyalı futbolcuya teklif götürmüş ancak başkan Murat Sancak, yaptığı açıklamada 34 yaşındaki stoperle anlaşma sağlayamadıklarını söylemişti.


#David Luiz
#Beşiktaş
3 yıl önce