|

Beşiktaş Ignjovski''yi istiyor

Bild Gazetesi''ne konuşan Sırp oyuncu, siyah-beyazlı kulübün kendisiyle ilgilen-diğini açıkladı. Ignjovski''nin 2014 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor

.
00:00 - 28/03/2013 Perşembe
Güncelleme: 00:44 - 28/03/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş Ignjovski''yi istiyor
Beşiktaş Ignjovski''yi istiyor

Alman Bild Gazetesi, Werder Bremen''den ayrılması gündemde olan Aleksandar Ignjovski ile Beşiktaş''ın ilgilendiğini yazdı. Haberde, Alman kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2014''te sona erecek olan Sırp orta saha oyuncusunun bu sezon sonunda Werder Bremen''den ayrılması gündemde olduğu belirtildi. Bild''e konuşan 22 yaşındaki futbolcu, ''Beşiktaş''ın beni istediğini duydum'' ifadelerini kullandı. Haberde ayrıca siyah-beyazlı ekibin, ara transfer döneminde Werder''e Ignjovski''nin fiyatını sorduğu da iddia edildi. Sağ bek bölgesinde de oynayan Sırp futbolcunun sözleşmesinde ''5 milyon Euro''ya serbest kalır'' maddesi bulunuyor. Ignjovski, bu sezon Werder Bremen formasıyla 14 maçta forma giyip bir gol, iki asist yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba da geçen hafta Hırvatistan ile Sırbistan arasında oynanan maçta Ignjovski''yi izlemişti.

Dönüşü muhteşem oldu: 3-1

Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları çerçevesinde dün Tepecikspor ile hazırlık maçı yapan Beşiktaş, 3-1 galip geldi. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda sakatlıktan yeni çıkan Almeida (2) ve Dentinho''nun golleriyle galibiyete uzandı.

Sivok 10 gün yok

Sakatlarla başı dertte olan Beşiktaş''a bir kötü haber de Sivok''tan geldi. Çek Cumhuriyeti''nin Ermenistan ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sivok''un 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi.


11 yıl önce